Sastanci

Konferencijskim dvoranama na raspolaganju je visokokvalitetan catering hrane i pića, besplatni WiFi, besplatni hardver (poput televizora, prijenosnih računala, tableta i projektora). Sigurni smo da ćemo ispuniti vaša očekivanja.

Izaberite jedan od 7 poslovnih prostora koji su potpuno opremljeni za organizirane kongresa, konferencija, prezentacija ili poslovnih sastanka.

Nudimo sofisticiranu tehničku audio/vizualnu opremu i pružamo catering do 500 osoba (ručkak, buffet doručak, pauze za kavu) kao i dodatne usluge kao što su transferi za sudionike, izleti u okolicu Splita i organizirani team building programi.

1
Dvorane
1
UKUPNI PROSTOR (M2)
1
MAX. KAPACITET
1
MAX. SOBE ZA ODMOR

Na raspolaganju 1.000 četvornih metara vrhunskog konferencijskog prostora sa 7 dvorana.

Brzi internet u svim dvoranama.

Od svibnja do rujna panoramska krovna terasa hotela dostupna je za ekskluzivne događaje.

Jedinstvena lokacija, senzacionalni pogledi, izvrsna mediteranska kuhinja za nezaboravan događaj.

Setup Example

RECEpcija

Stojeća društvena funkcija u kojoj se poslužuju pića i lagana hrana. Hrana se može prezentirati na malim švedskim stolovima ili pomoću poslužitelja.
Setup Example

PREDAVAONICA

Najpoželjnija postavka za srednja i velika predavanja. Zahtijeva relativno veliku sobu. Stolovi pružaju polaznicima prostor za širenje materijala i vođenje bilješki.
Setup Example

BANKET

Uglavnom se koristi za obroke i sastanke koji uključuju rasprave u malim skupinama. Okrugli stol promjera 1.5m udobno smješta osam ljudi. Okrugli stol promjera 2m udobno smješta 10 osoba.

Setup Example

E-OBLIK, U-OBLIK I T-OBLIK

Pogodno za grupe manje od 40 osoba. Najbolje za interakciju s vođom koji sjedi na čelu postave. Audiovizualni materijal obično je najbolje postaviti na otvorenom kraju sjedanja.

Setup Example

TEATAR

Prikladno za velike sastanke i kratka predavanja koja ne zahtijevaju opsežno bilježenje. Ovo je prikladan postav za korištenje prije nego što uđete u grupe za raspravu ili igranje uloga jer se stolice mogu pomicati.

Setup Example

KONFERENCIJA I PRAZAN OBLIK ČETVEROKUTA

Pogodno za interaktivne rasprave i sastanke za manje od 25 osoba. Mnogi hoteli imaju elegantne “sale za sastanke” za 10 do 20 osoba, opremljene audiovizualnom postavkom, pločom za pisanje, pločom od plute i flip pločom.

Setup Example

OVALI I KRUGOVI

Uglavnom se koristi za obroke i sastanke koji uključuju rasprave u malim skupinama. Okrugli stol promjera 1.5m udobno smješta osam ljudi. Okrugli stol promjera 2m udobno smješta 10 osoba

MEGARON I, II, III

CITREA, PRUNUS, FIKUS, IUGLANDIS

OPREMA I USLUGE

OPREMA ZA SASTANKE

USLUGE ZA SASTANKE

POSLOVNE USLUGE

AV oprema
LCD Panel
LCD projector
Mikrofon
Grafoskop
Pozornica: prenosiva
TV

AV tehničar
Kopiraonica
Dekorater
Električar
Radnik
Zaštitar

BRZI INTERNET

Žični i bežični

CATERING

Popodnevni odmor
Pauza za kavu
Večera
Ručak
Recepcija